Australka koja živi u Hrvatskoj: Ako se želite uklopiti, pijte kave po cijele dane

Screenshot: TikTok

AUSTRALSKA tiktokerica i tenisačica Charlotte Nicholls već neko vrijeme boravi na Lošinju i na svom profilu dijeli svoje dojmove o životu u Hrvatskoj. U nedavnom je videu objasnila kako se uklopiti među Hrvate pa izazvala burne reakcije. 

"Pijte kavu cijeli dan" 

"Prvo, trebate sjesti i piti kavu cijeli dan. Ili pivo, nije bitno. Samo sjednite i pijte. Isto tako, nemojte ustajati rano, ustajte nakon 11 sati ujutro ili u rano popodne, ovisno kako se osjećate. Nosite tamne boje i vrećastu odjeću", rekla je. 

@charlottenichollsss Replying to @🪐🦢🌙 the ending… hint hint. also didn’t mean to reply to comment btw #croatia #croatians #language #culture #australian #fyp ♬ original sound - charlotte

"Parkirajte gdje god želite" 

"Na kraju svakog telefonskog poziva govorite 'može, može', 'ćao, ćao'. Kad prolazite pored nekog, recite 'bok', a on će vam odgovoriti s 'bok, bok'. Parkirajte se gdje god i koliko god dugo želite. Budite opušteni, prezime neka vam završava na 'ić', uživajte u pogledu (na more)", navela je.   

Njezina izjava izazvala je burne reakcije, a našlo se svakakvih komentara. 

"Ovo o kavi je živa istina" 

"I 'gledajte i pričajte cijeli dan o nogometu'", "U 11 sati ujutro se možeš dići samo ako živiš na obali. Ostatak Hrvatske ustaje u 5 ili 6 ujutro jer imaju normalne poslove", "Četiri popodne je idealno vrijeme za ustajanje", "Sve je točno osim parkinga. Mrzimo kada se netko parkira gdje poželi" i "Ovo o kavi je živa istina", neki su od komentara. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.