Austrijski mediji: Hoće li se danas najpopularnija hrvatska navijačica skinuti gola?

Foto: Instagram

UOČI utakmice Hrvatske s Japanom u osmini finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, austrijski medij Österreich objavio je članak naslova: Hoće li se Miss Hrvatske danas skinuti gola? Pišu kako je hrvatska navijačica Ivana Knoll, koja na tribinama u Dohi bodri Vatrene, modnim kombinacijama uznemirila muški dio publike u Kataru. 

List piše da je Hrvatica izazvala pozornost publike, osobito muške, no da ima i onih koji su nezadovoljni njezinim modnim kombinacijama. Posebno u redovima domaćina s obzirom na to da se radi o islamsko-konzervativnoj kraljevini, piše Österreich. Pitaju se kakvo iznenađenje Knoll priprema danas te vide mogućnost da se pojavi "kao od majke rođena", odnosno gola.

Ivana glavna tema austrijskih medija

Austrijski medij Heute također je objavio članak naslova: Hoće li se Miss Hrvatske sada skinuti još više?

"Hrvatska supernavijačica Ivana Knoll izaziva oduševljenje na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Slike 30-godišnjakinje obilaze svijet zahvaljujući njezinim uskim kombinacijama. Hrvaticu su ranije nazivali najzgodnijom navijačicom Svjetskog prvenstva", piše ovaj austrijski medij. 

Austrijanci su, poput drugih svjetskih medija, komentirali Ivanine odjevne kombinacije s prvenstva. Raspravljaju o tome hoće li se Ivana pojaviti u još oskudnijim modnim kombinacijama na tribinama. 

"Hoće li Knoll otići korak dalje u osmini finala Hrvatske s Japanom? Promatrači primjećuju da se ona iz utakmice u utakmicu sve oskudnije odijeva. Na početku prvenstva nosila je odjeću s kapuljačom i malim izrezom. Zatim vrlo usku haljinu s hrvatskim tradicionalnim bojama. Na zadnjoj utakmici nosila je gornji dio bikinija. Hoće li se skinuti još više? Ne boji li se posljedica u Kataru?" piše Heute. 

Upozorili posjetitelje prije prvenstva da poštuju pravila odijevanja

Taj medij piše da je Ivana Knoll rekla da su joj potvrdili u Kataru da može odjenuti što god želi. "Nisam mislila da će moj video kako šetam plažom u bikiniju izazvati toliku pomutnju. Cijela zemlja priča o tome", rekla je Ivana.

No, katarska turistička zajednica upozorila je prije Svjetskog prvenstva: "Od posjetitelja (i muškaraca i žena) očekuje se da poštuju lokalnu kulturu i da ne nose otkrivenu odjeću u javnosti."

Pročitajte više