Autističnom sinu stavila diktafon u torbu da vidi gnjave li ga djeca pa otkrila nešto puno gore

Foto: Facebook

DVANAESTOGODIŠNJEM Camdenu Davisu iz Baton Rougea u Louisiani dijagnosticiran je autizam pa ga je majka upisala u školu Hope Academy, prilagođenu djeci s posebnim potrebama.

Nakon nekog vremena primijetila je da se njenom sinu bitno promijenilo ponašanje. Iz škole bi se vraćao vidno uznemiren, a kod kuće je počeo pokazivati agresiju i tjeskobu, te je počeo mokriti u krevet.

Milissa Davis odmah je posumnjala da nešto nije u redu u školi i odlučila je provjeriti što se događa. U Camdenovu školsku torbu je zato ubacila diktafon, a kad je dječak došao kući imala je što i čuti.

Majka je pretpostavila da ga u školi možda gnjave druga djeca, no ispostavilo se da ga zapravo zlostavljaju dvije učiteljice. U jednom dijelu snimke čuje se kako ga zastrašuju jer nešto nije zapisao.

"Camdene, zašto ništa nemaš zapisano? Zbog toga ne smiješ sjediti s drugim učenicima", rekla mu je jedna.

"Baš me zanima kako bi prošao u jebenoj javnoj školi. Ne bi izdržao ni minutu", dodala je druga.

"Htjela sam plakati i vrištati kad sam čula koliko je loše. Shvatila sam da sam svakodnevno tamo slala svog sina i da nemam pojma što se događalo. Provjerite zašto se vaša djeca ponašaju tako kako se ponašaju jer ni jedno dijete ne zaslužuje proživjeti ono što je moj sin proživio", rekla je Milissa za WBRZ.

Ravnateljica škole Linda Stone odmah je otpustila dvije učiteljice koje su bile umiješane u incident i uputila je ispriku obitelji.  

Pročitajte više