Autorica popularnih krimića preminula nakon tragične nesreće, sinčić je bio pored nje

Foto: Instagram

USPJEŠNA američka spisateljica Shanna Hogan preminula je u dobi od 37 godina nakon tragične nesreće koju je doživjela na bazenu u dvorištu svog doma.

Njezina prijateljica i bivša kolegica Kathleen Katie Mayer ispričala je za People da se Hogan poskliznula te udarila glavom u rub bazena, nakon čega je pala u vodu, a svemu je svjedočio njen jednogodišnji sinčić koji je stajao na sigurnom izvan bazena sa sigurnosnim pojasom na sebi.

Njen suprug Matt LaRussa brzo je dotrčao u dvorište da joj pomogne te ju je pokušao oživjeti sve do dolaska hitne pomoći. Spisateljica je odmah prevezena u bolnicu, ali je bitku za život izgubila nakon nekoliko dana.

Nakon njene smrti obitelj je odlučila darovati njene organe, a prijateljica je napomenula da je Hogan spasila najmanje četiri života.

"U vremenima kada je ljudska dobrota toliko neophodna izgubili smo ženu koja je baš to davala svijetu, ali Shannino pisanje će živjeti i dalje. Životi koje je spasila i njezina najveća kreacija - maleni sin - živjet će dalje i pružati nam inspiraciju", rekla je Mayer.

Shanna Hogan bila je autorica nekoliko krimi romana koje je The New York Times uvrstio na listu bestselera. Također je radila i kao reporterka za East Valley Tribune. Neki od njenih najpoznatijih romana su Dancing with Death, Picture Perfect: The Jodi Arias Story, The Stranger She Loved i Secrets of a Marine’s Wife.

Pročitajte više