Ava danima najavljivala striptiz uživo pred kamerom, evo što je pokazala

Foto: Instagram

AVA KARABATIĆ na svom Instagramu već dva dana najavljuje da će uživo na Instagramu izvesti striptiz u kojem će se skinuti do kraja. 

"Ja bih objavila sad video tu na Instagramu, ali izabrala sam live na Instagramu jer provokativne objave sve brišu, pogotovo kad sam gola", napisala je u prvoj objavi i najavila da će se skinuti 6. siječnja u 16 sati. 

Uslijedila je objava na kojoj je fanove obavijestila da će se striptiz pomaknuti na 18 sati, ali da će se uz to samozadovoljavati pred kamerom. 

"Vi recite i pišite točno što želite da radim, malo me aktivirajte, napalite", napisala je tom prilikom. 

Fanovi su ovu ponudu objeručke prihvatili i složili se pričekati dva sata. Live je zatim pomaknula na 20 sati, a zatim je i eksplicitno napisala što će raditi tijekom emitiranja livea te spomenula da će koristiti "igračku koja nam služi kad nemamo dečka". 

Navodni striptiz je zatim pomaknula na 21 sat, a zatim i na 22, cijelo vrijeme objavljujući polugole fotografije. 

Na zadnjoj se objavi skinula sasvim gola i pozirala s rukom među nogama, skrivajući strateška mjesta natpisima najavom. 

Ovaj put se ispričala navodeći da je izgubila igračku. 

Vjerovali ili ne, neki su njeni pratitelji i dalje nastavili iščekivati striptiz, no po komentarima je očito da su postali veoma nestrpljivi. 

"Ubrzaj jebote", "Oće li to?", "Sad gola snimaj jer smo ovoliko čekali", "Traži igračku, nemoj se slikat", pisali su joj oni, a neki su Avu počeli i vrijeđati. 

U 22 sata je Ava pokrenula live i počela odbrojavati od 100 prema nuli, ali bi se svako malo zabrojala. Što se dogodilo kad je napokon došla do nule, možete pogledati u videu. 

U jednom je Insta storyju pozvala fanove da zaprate jedan profil na Instagramu koji navodno dopušta golotinju te im tako osigurala hrpu novih pratitelja. Usput je promovirala i svoju novu pjesmu pod nazivom Fer igra. 

Pročitajte više