Ava Karabatić nam je snimila videoporuku nakon najave da ide na izbore. Evo što kaže

Video: Index

NAKON što je najavila kandidaturu na parlamentarnim izborima, Ava Karabatić poslala je posebnu poruku za čitatelje Indexa.

"Moj intervju za Index 2019. godine tijekom predsjedničkih izbora je sakupio više milijuna pregleda na vašem Facebook profilu, pa sam odlučila snimiti za vas video. Vraćam se glazbenoj karijeri s pjesmom koju ću uskoro izbaciti, radi se o duetu s Tomasom Fer igra. To će biti moja pjesma za izbore, s obzirom da mi je ove godine slogan za parlamentarne izbore 'Fer igra'", rekla nam je Ava pa u videu ispromovirala i svoju novu pjesmu i kandidaturu.

 

"Gore vam ne može biti"

Prošlog tjedna je rekla da će joj slogan biti "Otrijeznimo se", no čini se da se ipak predomislila.

"Moja kandidatura nije samo moj osobni izazov, već je to prilika da se glas svakog pojedinca čuje i da zajednički radimo na stvaranju bolje budućnosti za sve nas. Uz vašu podršku i povjerenje, uvjerena sam da možemo postići velike stvari. 

Imam poruku i za ljude koji mene ne vole i ne podržavaju, koji me doživljavaju kao površnu glupavu starletu bez ikakvih kvaliteta osim reality drama. Gore vam ne može biti, jer već zadnje 4 godine gledamo reality, jedan reality igrač više-manje u saboru ne bi bio nikakav big deal. Barem ćete gledati nešto lijepo, a ne one s 'drobinama' što očito samo znaju jesti i piti", zaključila je tekst.

Inače, Ava se 2019. htjela natjecati i za predsjednicu zemlje, a tad je nastao sad već kultni video, koji ju je potaknuo da se preko Indexa opet obrati svojim biračima...

 

Pročitajte više