Avril Lavigne o teoriji zavjere koja kruži već godinama: Meni je to presmiješno

Screenshot: YouTube

Kanadska pjevačica Avril Lavigne gostovala je u podcastu Call Her Daddy, u kojem je, između ostalog, govorila o teoriji zavjere koju obožavatelji već godinama ističu. Mnogi fanovi tvrde da je Avril zamijenila dvojnica po imenu Mellisa. Glasine sugeriraju da je punk zvijezda preminula 2003. godine, nedugo nakon objavljivanja svog debitantskog albuma Let Go, te da ju je kasnije zamijenila dvojnica po imenu Melissa.

"Mislim, meni je to jednostavno smiješno. S jedne strane, jedni kažu: 'O, moj Bože, izgledaš potpuno isto. Nisi ostarjela ni dana', a drugi ljudi onda govore da postoji teorija zavjere da to nisam ja", rekla je Avril. 

"To je tako glupo"

"Iskreno, nije to tako loše. Moglo je biti i gore, zar ne? Mislim da sam dobila dobru teoriju. Ne osjećam to kao nešto negativno. Nije ništa jezivo", rekla je.

I Avril i voditeljica podcasta Alex Cooper smijale su se teoriji, a pjevačica se zatim našalila: "Očito je da sam ja ja, to je tako glupo."

Teorije se pojavile još početkom 2000-ih

Iako postoje neke nejasnoće oko točnog podrijetla teorije zavjere, ona seže do ranih 2000-ih na raznim internetskim forumima. Teorija sugerira da je Lavigne angažirala dvojnicu za javne nastupe zbog iscrpljenosti od slave. Fanovi pretpostavljaju da je preminula između albuma Let Go iz 2002. i Under My Skin iz 2004., zbog čega ju je diskografska kuća zamijenila Melissom.

Godine 2017. netko je na X-u (bivšem Twitteru) pokrenuo temu o navodnim dokazima da je Melissa zamijenila Avril. Neki od "tragova" uključuju promjene u izgledu tijekom godina te fotografiranje za album Under My Skin iz 2004. godine, gdje je izgledalo kao da je na ruci napisano ime Melissa. 

Inače, 17. lipnja 2024. godine kraljica pop-punka nastupit će u pulskoj Areni. Bit će to njen prvi nastup u Hrvatskoj, a stiže u sklopu turneje na kojoj promovira album Love Sux.

Pročitajte više