Baby boom na RTL-u: Nakon Ane Miščević i Antonije Stupar, trudna je i Nives Polovina

NOVINARKA Nives Polovina neće nas, barem neko vrijeme, uveseljavati na malim ekranima. 30-godišnjakinja je saznala da za pet i pol mjeseci očekuje prinovu s dečkom Kristijanom Barunom. Nives očekuju mnoge pripreme, jer će za dva mjeseca imati svadbu, a ona i zaručnik žele što prije obnoviti stan te urediti dječju sobu. Novinarka RTL-a kaže kako je bila zatečena trudnoćom te da je dosad dobila tri kilograma. 

"Zateklo me je! Ništa se nije zapažalo pa nisam shvatila ni kad sam dobila trbuh. Odjednom je iskočio", izjavila je za Večernji list. Vjenčanje će se održati u jednom zagrebačkom hotelu, no svadba neće biti velika. "Nikad nisam maštala o velikim vjenčanjima. Za mene je dovoljno stati pred matičara i to je to. Međutim, moj dragi ima veliku obitelj pa ćemo na kraju plesati sa 150 osoba. Očekujem dernek", kaže Nives. 

Na RTL Televiziji posljednjih je tjedana očito zavladao pravi baby boom. Tek što se početkom proljeća vratila Dorotea Lazanin Jelenc koja je godinu dana prije toga rodila blizance, na porodiljni su otišle Ana Brdarić-Boljat i Antonija Stupar Jurkin, dok su Ana Miščević i Amela Čilić rodile tijekom ljeta. Belma Hodžić nedavno se udala za Mirzu Džombu i odselila u Poljsku. Nagađalo se da je trudna, no lijepa voditeljica nam je to demantirala, ističući da se osjeća spremnom za majčinstvo.

Pročitajte više