Baby boom u Victoria´s Secretu: Presvlačenje u backstageu zamijenile presvlačenjem pelena

DUGONOGE ljepotice za kojima uzdišu muškarci diljem svijeta svoje će manekenske obveze zapostaviti zbog onih majčinskih. Među njima su Nizozemka Doutzen Kroes i njezina kolegica iz Australije Miranda Kerr koje će uskoro prvi put postati majke. Doutzen i njezin dragi, nizozemski glazbenik Sunny James, roditelji će postati u siječnju, dok će Miranda i holivudski glumac Orlando Bloom dijete dobiti nekoliko tjedana kasnije.

Majke su već postale Brazilka Gisele Bündchen, koja je svome suprugu Tomu Bradyju u prosincu prošle godine rodila sina Benjamina. Mjesec dana ranije djevojčicu Valentinu rodila je Adriana Lima, supruga srpskog košarkaša Marka Jarića.

U to je vrijeme bebu dobila i češka manekenka Karolina Kurkova, a sve su se one, uz Alessandru Ambrosio, koja je postala majka Anji Louise prije točno dvije godine, uspješno vratile na modne piste i u kratkom roku vratile zanosne proporcije. Neke od njih, poput Ruskinje Natalie Vodianove, ponosne majke troje djece, te Njemice Heidi Klum, unatoč nekoliko trudnoća i porođaja, i dalje izgledaju savršeno, zarađuju ogromne količne novca i dobivaju top ugovore.





Pročitajte više