Baby Lasagna je nakon pobjede na Dori prvo zagrlio svoju curu. Evo tko je ona

Screenshot/Foto: YouTube/Srećko Niketić/Pixsell

NAKON što su voditelji na Dori pročitali da je pjesma Rim Tim Tagi Dim dobila 247 bodova publike, Baby Lasagna se prvo okrenuo prema svojoj curi Elizabeti i čvrsto je grlio. Ona nije skidala osmijeh s lica, a kasnije su im se pridružili i ostali članovi tima u zagrljaju.

Poznato je da je upravo Elizabeta režirala Lasagnin spot za Doru, koji je u jedan dan skupio više od 200.000 pregleda i nakon kojeg je Hrvatska skočila s osmog na treće mjesto na eurovizijskim kladionicama. Poslije Lasagnine pobjede na drugom smo mjestu, i to prvi put u povijesti.

Zajedno promoviraju Istru

Podsjetimo, Baby Lasagna (29), pravog imena Marko Purišić, i Elizabeta Ružić su u dugogodišnjoj vezi. Ona je od njega mlađa godinu dana te živi u Kašteliru u Istarskoj županiji. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, pišu istarski mediji.

Sada se bavi videoprodukcijom i art fotografijom. S Lasagnom često sudjeluje u raznim projektima kojima promovira Istru i rodni kraj. Tijekom finala Dore čitavo je vrijeme sjedila pokraj svog dečka i bila mu podrška.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.