Baby Lasagna je i dalje prvi na kladionicama za Eurosong. Već tjedan dana je favorit

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

HRVATSKI predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna već je tjedan dana prvi na kladionicama sa 17 posto šanse za pobjedu, prema stranici Eurovisionworld. Na drugom mjestu su ukrajinski predstavnici alyona alyona & Jerry Heil s 15 posto. Slijedi talijanska Angelina Mango sa 7 posto. 

Podsjetimo, prije tjedan dana Baby Lasagna imao je 14 posto šanse za pobjedu, a isti postotak imala i Ukrajina. Spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim ima više od 1.8 milijuna pregleda na YouTubeu. Pjesma se našla i na top listama u nekim državama, a pjevač se na Instagram storyju pohvalio i da je prikupio prvi milijun slušanja na Spotifyu.

Objavljene fotografije s proba

Njegova pjesma našla se na drugom mjestu Billboard Croatia ljestvice, a jučer su objavljene fotografije s proba Baby Lasagne i njegovog tima za veliku pozornicu u Švedskoj. "Ovako izgleda proba Baby Lasagne za nastup na Eurosongu", piše uz fotografije objavljene na službenoj Facebook stranici Dore.

Ovako izgleda proba Baby Lasagne za nastup na #eurovision2024 📷 HRT #babylasagna #dora #dora2024 #eurovision

Objavljuje Dora HRTSrijeda, 6. ožujka 2024.

Poznati su i svi predstavnici naših susjednih zemalja. Srbiju predstavlja Teya Dora i trenutno je na 22. mjestu s pjesmom Ramonda. Slovenka Raiven s pjesmom Veronika je na 29. mjestu, a ispod nje je Albanija s pjesmom Titan. Izbor za najbolju pjesmu 68. Eurovizije održat će se u Švedskoj u Malmö Areni 7., 9. i 11. svibnja. 

Pročitajte više