Baby Lasagna neće nastupiti na Melodijama Jadrana. Huljić: Brzo smo donijeli odluku

Foto: Miroslav Lelas/ Emica Elvedji/PIXSELL

Baby Lasagna je trebao nastupiti na Melodijama Jadrana koje se ove godine održavaju od 21. do 23. lipnja u Galeriji Meštrović u Splitu, no do toga ipak neće doći. O svemu se na Facebooku oglasio Tonči Huljić.

"Dragi prijatelji, slušatelji i gledatelji. Zbog promijenjenih poslovnih okolnosti, Baby Lasagna neće moći biti dio pjesme Aj pitaj na Melodijama Jadrana 2024. Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom.

Tako su odlučili da hitno van idu i s drugim singlom, što i ja smatram ispravnom poslovnom odlukom. Kako pjesma izlazi gotovo istodobno kao i pjesma Madre Badesse i sigurno bi izazvala pitanje razdiobe podjele prava na istu, Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da suradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme", napisao je Tonči. 

Dragi prijatelji, slušatelji i gledatelji, Zbog promijenjenih poslovnih okolnosti, Baby Lasagna neće biti u mogućnosti...

Objavljuje Tonci Huljic & Madre BadessaPonedjeljak, 17. lipnja 2024.

"Zahvaljujem Baby Lasagni na učešću u promotivnoj kampanji moje linije pića, gdje smo se i upoznali i dogovorili suradnju petnaestak dana prije nego što je Dora održana te u trenutku kada je imao ugovor samo za pjesmu Rim tim tagi dim. S velikim simpatijama pratit ću nastavak karijere, uvjeren u realizaciju njegovih snova. Njegov vjerni fan (iako on voli mačke, a ja pudlice)", dodao je.

Podsjećamo, Baby Lasagna je na Melodijama Jadrana trebao udružiti snage s natjecateljem Superstara Petrom Šegedinom Pijerom te Tončijem Huljićem i Madre Badessom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.