Baby Lasagna novom objavom oduševio fanove: "Kad sam bio dijete, puno sam plakao"

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Baby Lasagna na Instagramu je podijelio nekoliko fotografija na kojima pozira sa svojom zaručnicom Elizabetom Ružić.

Na prvoj plače dok ga oblače u čipkastu majicu, a u opisu objave je napisao: "Kad sam bio dijete, puno sam plakao, neki kažu da je i dalje tako." Na sljedećoj fotografiji glazbenik i njegova djevojka sjede zajedno za stolom i grle se, a zatim slijedi fotka s velikog dočeka u Zagrebu, dok je na posljednjoj s Elizabetom u jednom kafiću.

"Samo najhrabriji muškarci se ne boje suza", "Čak i legende ponekad zaplaču", "Ti si pravi pobjednik", "Suze pokazuju da smo jaki, a ne slabi i da osjećamo svijet i emocije. I najviše od svega da smo ljudi. A to si pokazao puno puta kroz cijelo ovo putovanje", bili su samo neki od komentara na njegovu objavu.

Inače, Baby Lasagna osvojio je nagradu obožavatelja You're a Vision za najupečatljiviji kostim Eurosonga, piše portal Songfestival. Oduševio je fanove glazbenog natjecanja jer je njegov modni izričaj uključivao tradicionalne elemente iz Hrvatske, a posebno su ih se dojmile heklane maske na glavama članova benda.

Čipkom i kožnim odjevnim komadima Lasagna je pokrenuo novi trend, promovirajući ujedno i hrvatsko nasljeđe i tradiciju. Nakon Hrvatske na popisu su se našle Irska i Nizozemska, iako je nizozemski predstavnik u konačnici diskvalificiran.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.