Baby Lasagna: Sad svi pričaju o meni, o nekom liku iz Umaga. Čudno je

Foto: Ena Dragičević/Index

NAKON pobjede na Dori, Baby Lasagna gostovao je u HRT-ovoj emisiji Kod nas doma. Otkrio je kako je spavao samo tri do četiri sata i da je dosta umoran, ali i uzbuđen. Rekao je i što misli o tome da danas cijela Hrvatska, a i šire, priča o njemu. To ga, kaže, ne opterećuje pretjerano.

"Mislim, nije ni to neko opterećenje, nego neka fascinacija, 'ajmo reći. Sada svi pričaju o meni, o nekom liku iz Umaga, što je to. Tako da, čudno je, da", rekao je Marko. Jako mu znači podrška kolega.

"Ohrabrilo me kad sam vidio da kolege vjeruju u mene i da me podržavaju. Sad sam vidio snimku iz backstagea, odnosno iz green rooma dok sam svirao svoj pobjednički nastup, kako su se veselili, pa eto, to mi je baš super za vidjeti", kaže.

O plasmanu na kladionicama

Komentirao je i skok na kladionicama. Naime, Baby Lasagna je trenutno na visokom drugom mjestu eurovizijskih kladionica.

"Mislim da to nije pritisak, meni to laska i to je kao neka motivacija, neka potvrda da je već ovo što smo napravili dobro. Te kladionice čak nisu Hrvati namjestili, nego eurovizijski fanovi koji su gledali Doru i rekli, 'Wow, ovo je super'.

Tako da već smo napravili nešto super, tako da osjećam se još više motivirano da napravimo još nešto što će otići na novi nivo. A vjerujem i siguran sam u sebe da mogu puno bolji biti do Malmöa nego što sam bio do Dore", kaže. 

Komentirao je i teorije koje kruže da je Zsa Zsa namjerno odustala jer je takav bio dogovor kako bi on krenuo s jakim startom. "Pa ako je to bila stvarno neka zavjera, meni nitko nije javio. Mene su uključili u to bez da su išta javili", šali se Marko.

Što planira poboljšati do Eurosonga?

Smatra da su prošlogodišnji pobjednici Let 3 u ljudima probudili želju da na Eurosong šalju nešto bizarnije i žešće. "Možda su ljudi sada prepoznali to i u meni i vidjeli su da je Let 3 postigao dobar rezultat na Eurosongu, pa eto, možda su ove godine zbog toga povjerili meni tu odgovornost da idem i pokušam predstaviti Hrvatsku u najboljem svjetlu", kaže. 

Otkrio je i što želi poboljšati do svibnja: "Volio bih raditi na vlastitoj kondiciji tako da još više divljam nego što sam divljao, a da opet s druge strane mogu pjevati, onda je pjevanje druga stvar koju bih volio još malo više razviti. Kostimografiju bih volio u istom smjeru, u istom stilu, ali 'ajmo napraviti nešto novo - znači, istu viziju, ali malo drugačije."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.