Baby Lasagna posjetio bolnicu kojoj je donirao novac od Plenkovićeve nagrade

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Glazbenik Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, posjetio je u srijedu Kliniku za dječje bolesti Zagreb čijem je Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić" donirao dio novčane nagrade koju mu je vlada RH dodijelila za uspjeh na Eurosongu.

Donirana sredstva namijenjena su opremanju Odjela za protočnu citometriju, priopćeno je danas iz KDB-a Zagreb. Odjel koristi visokodiferentne pretrage uzoraka kojima prati brojne hematološke i imunološke bolesti dječje dobi, a koje su važne i kritične za odabir optimalne terapije i adekvatnu skrb malih pacijenata iz područja cijele Hrvatske.

Ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb Goran Roić prilikom posjeta se još jednom zahvalio na donaciji mladom glazbeniku iz Umaga te istaknuo kako su mali pacijenti veliki fanovi Baby Lasagne i željno iščekuju njegov sljedeći dolazak.

Vlada RH dodijelila je Marku Purišiću novčanu nagradu od 50.000 eura za uspjeh na Eurosongu, a on je nagradu odlučio donirati dvama pedijatrijskim onkološkim i hematološkim odjelima u Zagrebu. Jedan od njih je Zavod za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić" pri Klinici za dječje bolesti Zagreb.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.