Baby Lasagna primio Cesaricu za hit siječnja u teretani i otkrio svoj najveći strah

Foto: Press

Tim nagrade Cesarica uručio je Baby Lasagni statuu za Hit siječnja za pjesmu Rim Tim Tagi Dim, i to u teretani. Naime, teretana mu je, kako je ranije otkrio, jedno od najdražih mjesta i tamo se najugodnije osjećaj.

"Pa ja nisam znao da ću danas na snimanju ovog intervjua dobiti statuu, wow, hvala vam!", rekao je Baby Lasagna nakon što mu je uručena Cesarica za Hit siječnja. 

Marko je u intervjuu otkrio da želi biti pjevač kad odraste, ali i što će biti u nekom njegovom idućem spotu - istarski boškarin. Fan je serije The Office i poslije pobjede na Dori pobjegao je s aftera nakon 15 minuta gledati omiljene epizode.

"Pitaj moje bližnje, konstantno je upaljena kod mene doma ta serija", kaže Marko. Nakon Eurosonga bi, kaže, volio otputovati u Edinburgh da se odmori, vjerojatno nakon što prvo pozdravi svoje mačke i svoj Umag. Na pitanje koji mu je najveći strah, našalio se: "Elizabeta!" Naime, to je ime njegove djevojke.

2 milijuna pregleda na YouTubeu

Spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim dosegao je skoro 2 milijuna pregleda na YouTubeu, pjesma se ne skida ni s europskih ni domaćih top lista i streaming platformi. Pjesma je to kojom je Baby Lasagna pobijedio na Dori i kojom će u svibnju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. 

Pročitajte više