Baby Lasagna: Svjetska postignuća ne donose sreću, sve je privremeno i potrošno

Foto: EPA

MARKO PURIŠIĆ, poznat kao Baby Lasagna, osvrnuo se u objavi na Instagramu na ogroman uspjeh koji je postigao na Eurosongu i tako postao poznat diljem Europe i šire. 

"Svjetska postignuća ne donose sreću" 

"Prošlo je godinu i dva mjeseca otkako sam započeo s projektom Baby Lasagna. Ne trebam ni govoriti da je to bila poprilično kaotična, uzbudljiva i predivna godina, u kojoj se moj svijet preokrenuo naglavačke. Upoznao sam puno dobrih ljudi, ali i puno ne tako dobrih ljudi - ako mogu biti potpuno iskren s vama hehe", počeo je. 

"Stekao sam neke dobre prijatelje, ali sam i također vidio drugu stranu sjajne medalje. Naučio sam da svjetska postignuća ne donose sreću - sve je to samo uzbuđenje, ali ne i sreća. Sve je privremeno i potrošno", objasnio je. 

"Imam još toga za reći" 

"Ono što me najviše ispunjava je prilika da se profesionalno bavim glazbom, a još i više od toga stvaranje glazbe koja vas usrećuje. Stvaranje glazbe s kojom se možete poistovjetiti i preko koje se možete međusobno povezati. Hvala vam što ste dosad bili dio ovoga, ali nastavljamo ovu priču jer imam još toga za reći", poručio je uz video u kojem je pokazao važne događaje otkako je postao Baby Lasagna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.