Baby Lasagna u manje od 12 sati rasprodao tri koncerta na Šalati

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

BABY Lasagna je rasprodao i treći samostalni koncert na Šalati u Zagrebu, koji će se održati 14. rujna. Ulaznica više nema.

Tri koncerta rasprodao je u manje od 12 sati, što je daleko najviše i najbrže u povijesti nastupa održanih na tom omiljenom open-air prostoru, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Neće se dodavati novi datumi na Šalati

Točno 12.000 najbržih i najsretnijih fanova svjedočit će od 12. do 14. rujna njegovim najvećim samostalnim koncertima na kojima će, uz globalni hit Rim Tim Tagi Dim i ranije objavljene pjesme IG BOY i Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much, predstaviti ostatak albuma prvijenca Demons & Mosquitos, čiji se izlazak očekuje na jesen.

Nakon rasprodane tri Šalate neće se dodavati novi zagrebački datumi, navodi organizator.

Javio se nakon drugog rasprodanog koncerta

Podsjetimo, Baby Lasagna rasprodao je svoj zagrebački solo koncert, koji će se održati na stadionu Šalata u četvrtak, 12. rujna, za svega četiri minute, pa je organizator dodao još dva datuma - 13. i 14. rujna. 

Pjevač se javio nakon što je prva dva koncerta rasprodao u samo nekoliko minuta. "Hvala svima koji su kupili karte, hvala na podršci. Ovo nisam mogao ni zamisliti. Hvala vam. Ja i dalje mislim da mi netko laže. Jer kako? Ne znam", rekao je Marko u videu na Instagramu

Pročitajte više