Baby Reindeer prestravila je gledatelje. Ako vam se svidjela, pogledajte i ove serije

Foto: Press

Čim je stigao na Netflix, Baby Reindeer, triler temeljen na šokantnoj istinitoj priči, zaludio je gledatelje. Serija se nalazi na vrhu trendinga u svijetu i u Hrvatskoj, a u top 10 trenutno najgledanijih serija na toj streaming platformi našla se u čak 89 zemalja svijeta.

>> Pogledali smo Netflixovu seriju koja je prestravila gledatelje. Fantastična je

Scenarij i ideja su djelo Škota Richarda Gadda, a radnja se vrti oko Donnyja, ambicioznog muškarca koji se preselio u London kako bi ostvario san o karijeri stand-up komičara.

U kasnim dvadesetima, Donny još uvijek nije ostvario svoj san i radi u pubu, gdje jednog dana navraća žena imenom Martha. Ona se nasmije njegovim šalama i pokaže interes za njega. Kako se njihovo prijateljstvo razvija, ispostavlja se da Martha ima povijest uhođenja i da je postala opsjednuta Donnyjem.

Ako vam se svidjela ova serija, donosimo vam još nekoliko naslova slične tematike koje ne biste smjeli propustiti.

You

Ova serija morala je biti na popisu. Izrazito opsesivan mladić Joe Goldberg uhodi ljude kojima je opčinjen te uklanja prepreke koje mu se nađu na putu do ostvarenja romanse. Objavljene su četiri sezone, a stiže i peta.

Serija je dostupna na Netflixu.

The Stranger

Riječ je o seriji Harlana Cobena. U trileru se pojavljuje misteriozna žena koja Adamu Priceu otkriva šokantnu tajnu o njegovoj supruzi. Njegova supruga nestaje kao rezultat razotkrivanja, a misteriozna žena ima još gomilu tajni koje žele podijeliti. 

Serija je dostupna na Netflixu.

Stay Close

Još jedna adaptacija romana Harlana Cobena. Megan Pierce je majka iz predgrađa koja skriva svoju mračnu prošlost. Michael Broome je detektiv kojeg još uvijek progoni neriješen slučaj od prije mnogo godina, kada je lokalni suprug i otac Stewart Green nestao bez ikakvog traga. Kad još jedan čovjek nestane na godišnjicu Stewartova nestanka, Broome preuzima slučaj. 

Serija je dostupna na Netflixu.

Anthracite

Policija pretresa kuću religijskog kulta i pronalazi puno mrtvih tijela. Godinama kasnije, slučaj se ponovno otvara nakon što je reporter koji je istraživao kult iznenada nestao. Njegova kći odlazi u planine da ga pronađe.

Serija je dostupna na Netflixu.

Fool Me Once

Također adaptacija romana Harlana Cobena. Radnja se radi o obitelji koju su potresla dva ubojstva. Maya Stern gleda snimke s kamere u svojoj kući i vidi svoga ubijenog muža, Joea, u sobi njihove kćeri. U međuvremenu, Abby i Daniel, njezini nećakinja i nećak, pokušavaju pronaći istinu o ubojstvu svoje majke i vidjeti moguće veze između oba slučaja.

Serija je dostupna na Netflixu.

Pročitajte više