Bahra se vraća u Ljubav je na selu

Screenshot: RTL

U NOVOJ sezoni showa Ljubav je na selu upoznat ćemo neka nova lica, ali dočekat će nas i neke već poznate cure. Osim povratnica iz prethodnih sezona, u Ljubav je na selu stiže i cura koju smo gledali u jednom drugom RTL-ovom showu. 

1. Bahra Zahirović

Bahri, koja je mahom osvojila gledatelje svojim filozofskim temama i tumačenjima, ovo će biti treći pokušaj da pronađe ljubav. Dosad smo je imali prilike gledati u internacionalnoj sezoni kod Dominika Santra, a u prošloj sezoni je boravila kod farmera Valtera Krastića u Istri. 

2. Olja Einfalt

Olja, koja je zaradila nadimak Splitska vampirica, ranije se predstavila u showu Večera za pet na selu u kojoj je privukla pozornost svojim performansima, a svoje goste (i gledatelje) upoznala je sa svojih pet potpuno različitih ličnosti, od Japanke do Cajke. 

3. Ivanka Milutinović

Ovaj put ju je RTL predstavio imenom Dana Phillipa, ali gledatelji je vjerojatno najbolje pamte kao Vitu Maslačak koja je 2014. osvajala Bračanina Danka Bezmalinovića. Danka nije osvojila, ali je stekla prijateljstvo s još jednom popularnom kandidatkinjom Nevenkom Bekavac kojoj je kasnije postala i vjenčana kuma. 

Prošle se sezone prijavila kod farmera Dušana, no kad ju je on izbacio iz igre, prešla je kod mlađahnog Josipa Tratnjaka. 

4. Irena Slopšek

Irena je u prošloj sezoni sreću okušala s Mirom Vojvodićem, no njegovu je farmu prva napustila. Možda će ovaj put imati više sreće. 

5. Marijana Vukelić

Marijanu smo također imali prilike gledati na Mirinoj farmi. Inače, Marijani je najdraži hobi pjevanje, a prije tri godine objavila je i spot za pjesmu Nek te vjetar nosi

Pročitajte više