Bajaga o razvodu nakon 33 godine braka: Prezirem gledanje ljudima u tanjur

Foto: Neva Zganec/Pixsell

MOMČILO BAJAGIĆ-BAJAGA u razgovoru za InMagazin progovorio je o razvodu od supruge Emilije nakon 33 godine braka. Priznao je da je javnost za razvod saznala nakon dvije godine.

"Mislim da je to nepristojno, netko voli da svi znaju o njegovom privatnom životu, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar. Mora postojati neki trenutak koji nije svima poznat", rekao je Bajaga.

"Prezirem reality i to pretjerano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjur i kupaonicu. Što sam jučer jeo je potpuno nebitno. Ljude bi trebala zanimati moja glazba", dodao je glazbenik.

3 dana Bajage u Zagrebu

Tri koncerta tri dana zaredom Bajaga i Instruktori održali su u dvorani Lisinski. Iskreno je progovorio o odnosu s djecom, kakav je kao djed, ali i zašto nikad nije položio vozački ispit. A kakva je veza Bajage i Bjelovara, saznat ćete u minutama Julije Bačić Barać.🎶🎶

Objavljuje IN MAGAZIN u Utorak, 18. listopada 2022.

Osvrnuo se i na svoju unuku. Supruga Bajaginog sina rodila je djevojčicu 27. prosinca prošle godine, a ponosni roditelji malenoj su nadjenuli ime Sara.

"Ima 10 mjeseci i to je stvarno veliko zadovoljstvo kad vidite drugu, treću generaciju. Jedva čekam da poraste, da krene hodati, da mogu ići s njom u zoološki, u šetnju", rekao je Bajaga.

Inače, Momčilo Bajagić-Bajaga i njegovi Instruktori nastupili su proteklog vikenda u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Pročitajte više