Baka Prase otkrio identitet svoje cure, na Instagramu je prati preko 200 tisuća ljudi

Foto: Instagram

YOUTUBER Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, otkrio je identitet svoje djevojke. 

Njeno je ime Anja Blagojević, a na Instagramu je prati više od 200 tisuća ljudi. Ilić je za nju prvi put čuo 2017. godine, kad mu je o njoj pričao prijatelj. Anja je tad imala 17 godina i na prvu je odbijala Ilića, čime je njega, kako sam tvrdi, još više zainteresirala. "Kad sam vidio na društvenim mrežama da slavi 18. rođendan, i ja sam ga slavio kao da je moj", rekao je.

Našli su se kad je zbog fakulteta došla u Beograd i tada je počela njihova priča. "Nije me ni poljubila nakon prvog spoja", rekao je Ilić u videu te dodao da je Anja prešla i preko njegovog skandala zbog seksa s maloljetnicom, a oprostila mu je i to što je viđao druge djevojke dok se njihova veza zahuktavala.

"Nevjerojatno kakav sam idiot bio, viđam se s drugima, a kraj sebe imam ovakvu djevojku", dodao je Ilić sa suzama u očima. 

U komentarima na njegov YouTube video vidi se da su neki njegovi pratitelji već ranije nagađali da je Anja u vezi s Ilićem, no čini se da je youtuber htio dočekati godišnjicu veze da bi objavio njeno ime i lice.  

Pročitajte više