Baka Prase se javio nakon što mu je ugašen YouTube kanal: "Ne može jadniji potez"

Foto: Instagram

BOGDANU ILIĆU, poznatijem kao Baka Prase, ugašen je YouTube kanal na kojem ga je pratilo više od dva milijuna ljudi. Nakon što mu je ugašen YouTube kanal Bogdan se javio na Instagramu.

"Zbogom Baka Prase YouTube kanal. Udarena su mi tri strajka. Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gdje sam gostovao na Pinku prije 4,5 godina. Ne može jadniji potez od toga", napisao je na Instagramu gdje ga prati više od milijun ljudi.

Kako bi dokazao da mu je kanal ugašen zbog kršenja autorskih prava na videima u kojima se prikazuje njegovo gostovanje na Pink televiziji, koja je u vlasništvu Željka Mitrovića, Bogdan je objavio screenshot maila koji je dobio od YouTubea. U tom mailu navedeni su nazivi videa, a ispod piše da je uklanjanje tih videa zatražila srpska medijska korporacija Pink Media Group. 

Bogdanova svađa s Mitrovićem

Podsjetimo, Baka Prase odnedavno je u sukobu sa Željkom Mitrovićem. Bogdan ga je optužio da mu duguje novac jer mu je ukrao ideju za influencersku televiziju nakon jednog sastanka.

Mitrović je potom povezao Baku Prase s ljudima poput Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, jednog od vođa kriminalnog klana koji je optužen za niz ubojstava, dilanje droge i oružja, otmice i silovanja. Optužio ga je i za namjerno prenošenje mononukleoze jednoj djevojci.

Nizale su se u njihovoj prepirci razne optužbe. Baka Prase je rekao da Mitrović najvjernije opslužuje režim Aleksandra Vučića i duguje novac Belivuku za drogu te je objavio navodne prijeteće poruke Željkova sina Aleksandra, za kojeg je rekao da je blizak s Veljom Nevoljom.

Pročitajte više