Balentica, Severina i Iva Radić patetično čestitale frendici koja je prva moljakala za spas Agrokora

Foto: Instagram

IVA BALENT, Severina i Iva Radić (donedavno Balaban) preplavile su Instagram rođendanskim čestitkama svojoj prijateljici Karli Kaić, modnoj dizajnerici.

"Sretan rođendan, draga moja", poručila je Severina uz crno-bijelu fotografiju.

Iva Radić se raspisala malo više (i s malo više gramatičkih pogrešaka): "Ej mladosti ej radosti,da se stiščemo,smijemo i pjevamo,da od nedostajanja nedostaju samo još jedne jeans hlačice, da djeca kolutaju očima dok nas slikaju,i da mi ama baš nikada više ne nedostaješ.. to jednostavno ne podnosim, sretan ti veliki mali rođendan", poručila je prijateljici.

A dodala je i još neke fotografije s prijateljicom...

Najviše se potrudila Balentica koja je na Instagramu objavila video u kojem se vrte njihove zajedničke fotografije dok se u pozadini vrti pjesma Princeza u izvedbi Jacquesa i Ivane Husar.

"Da... jer ti jesi princeza s nekog drugog svijeta. vidi nasih godinu dana ... zivot je lijep. zelim ti da svaki dan bar na trenutak osjetis srecu u svom srcu , jer to je jedino za cim svi tezimo.Da budemo sretni !Sretan ti rodendan princezo moja i da.. s nikim nemam toliko slika kao s tobom volim te", napisala je Iva Balent frendici.

Nije to bila jedina rođendanska čestitka koju je Balentica danas uputila. Čestitala je i pjevaču Željku Joksimoviću. "Sretan rođendan mom kumu, mom najboljem prijatelju", napisala je.

Inače, Karla Kaić bila je među prvim prijateljicama Ive Balent koje su u travnju prošle godine pozivale na spas Agrokora. Brzo su joj se pridružile i Iva Radić i Severina.

Karlin suprug Luka Kaić je nedavno u suradnji s Todorićem uložio u stambeno-poslovnu zgradu na Knežiji, koja je upravo u izgradnji.

Pročitajte više