Bankrotirali su i bili dužni 100.000 dolara, a sad na računima imaju milijune

Foto: Guliver Image/Getty Images

"LOVCI na nekretnine", braća Jonathan i Drew Scott u svojoj su knjizi "It Takes Two: Our Story" otkrili da njihov put do uspjeha nije bio nimalo lagan. U intervjuu za magazin People otkrili su da iz knjige nisu željeli izostaviti ružne stvari koje su im se događale.

Te ružne stvari su veliki financijski problemi koji su ih zadesili. Jonathan je bio prisiljen proglasiti bankrot, dok je Drew bio 100.000 dolara u dugu. Danas se njihovo bogatstvo procjenjuje na 200 milijuna dolara.

Iako su ih proslavile nekretnine, Drew je sanjao o karijeri glumca. Preselio se u Vancouver i krenuo na tečajeve glume, a upravo zbog tog se našao u financijskim poteškoćama.

"Tečajevi glume i stvari koje sam morao odraditi da budem viđen koštale su me tisuće dolara", ispričao je.

Iako se našao u poteškoćama, upravo to je braći pomoglo da prođu na audiciji te dobiju svoju emisiju. Jonathan je maštao o karijeri mađioničara, no ukrali su mu sve rekvizite, a nove nije mogao kupiti.

Četrdesetogodišnji blizanci u sretnim su vezama. Drew planira vjenčanje s Lindom Phan, a zajedno žive u kući u Los Angelesu. Jonathan je godinu i pola u vezi s Jacintom Kuznetsov, a priznao je da jedva čeka da postanu roditelji.

"Mislim da ću biti odličan otac", rekao je. 

Pročitajte više