Barbara Kolar pozirala sa slavnim glazbenikom koji uskoro stiže u Hrvatsku

Foto: Instagram

BARBARA KOLAR objavila je na Instagramu fotografiju s Martinom Goreom, engleskim glazbenikom i članom grupe Depeche Mode. 

>>Depeche Mode stiže u Zagreb, poznat datum

Grupa sljedeće godine stiže u Zagreb i to će im biti peti koncert u Hrvatskoj. Barbara je otkrila da je imala intervju sa slavnim glazbenikom.

"10 minuta je proletjelo, tko zna jesam li ga išta zanimljivo uopće stigla pitati", napisala je u opisu fotografije.

Koncerti počinju u Sjevernoj Americi

Grupa Depeche Mode je jučer u Berlinu najavila izlazak novog albuma te svjetsku turneju na koju kreće 2023. Memento Mori Tour podržat će nadolazeći 15. studijski album istoimenog naziva, koji bi trebao izaći u proljeće 2023.

Dave Gahan i Martin Gore otkrili su da će turneja, koju predstavlja Live Nation, započeti posebnim i limitiranim brojem koncerata u sjevernoameričkim arenama, počevši 23. ožujka, prije nego što krenu u Europu na ljetni dio turneje koji će se održati na stadionima.

The Memento Mori Tour bit će njihova devetnaesta turneja, prva nakon više od pet godina. Posljednja turneja benda Global Spirit Tour 2017.-2018. bila je njihova najdulja turneja s više od 130 nastupa diljem Europe i Sjeverne Amerike, pred više od 3 milijuna obožavatelja, a zabilježena je i kao jedna od turneja s najvećom zaradom u godini.

Pročitajte više