Barbara Munjas: Na Dori sam se dobro zabavila

"Meni je bilo super, super sam se zabavila, sve ono ostalo je bilo usput." - rekla je veselo Barbara u razgovoru za Index. "Nisam uopće razočarana što nisam ušla u finale, jer sam to na neki način i očekivala. Bitno mi je bilo da se predstavim i kvalitetno otpjevam pjesmu, ostalo je bila stvar žirija. Ipak, neke stvari sam mogla napraviti i bolje." Na naš upit što je to točno mogla napraviti bolje, Barbara je kroz smijeh rekla: "Mogla sam naprimjer ne izaći večer prije pa ne bih bila toliko promukla."

"Čula sam mnoge priče o tome da se plasman na Dori mogao kupiti. Meni nije nitko ništa nudio pa se ni ne opterećujem time. Pričanja je uvijek bilo." - rekla nam je Barbara.

Nakon Dore je Barbara, kako sama kaže, "dobila nešto malo novih ponuda", ali se za početak "vratila na stare projekte koji su čekali po strani zbog priprema za Doru".

Još jedan od bitnih "projekata" ove ambiciozne 18-godišnjakinje je i završetak Hotelijersko-turističke škole u Opatiji, gdje je maturantica. Kako smo Barbaru "uhvatili" po završetku "napornog dana u školi", rekla nam je da ima "puno za učiti, pogotovo jer je zbog Dore i priprema izostala više od tjedan dana".

Svim njenim obožavateljima srce može "biti na mjestu", jer na Barbarinom ljubavnom planu nema nikakvih novosti te je srce mlade Riječanke i dalje slobodno.

I.M.
Foto: B.S.

Pročitajte više