Barbara Nola nakon dugo vremena viđena u javnosti

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Glumica Barbara Nola se nakon dugo vremena pojavila u javnosti. Barbara je s kolegicom Ecijom Ojdanić pozirala na modnoj reviji dvojca Elfs.

S osmijehom na licu pozirala je u raskošnoj haljini zlatnog uzorka.

U braku s Lukasom Nolom provela 28 godina

Supruga redatelja Lukasa Nole, koji je preminuo u listopadu prošle godine u 59. godini nakon borbe s teškom bolesti, prije ovog događaja posljednji je put u javnosti viđena u studenom prošle godine. To je ujedno bilo i njeno prvo javno pojavljivanje nakon smrti voljenog supruga.

"Jako je u svim segmentima bio prisutan kada su njegova djela nastajala, nikada se nije dogodilo da on nešto ne blagoslovi, bio je autorska osoba. Mi smo otišli na odmor jer je film bio gotov i onda mu je odjednom postalo strašno loše, jako naglo se to sve dogodilo i završilo", rekla je u nedavnom intervjuu.

U braku su bili 28 godina i ona mu je bila najveća podrška. Dobili su sina Jakova i kćer Maru, a često su i surađivali na filmskim projektima. Ipak, Nola je uvijek govorio da nikad ne miješa poslovno i privatno, a Barbara je isticala da obožava raditi s njim. Nola je prije dvije godine Barbari posvetio i svoju knjigu poezije koju je nazvao Bilo je dobro, bilo je toplo.

Pročitajte više