Barney razbjesnio ljude komentarima o pjevaču koji je tad bio tinejdžer: "Neumjesno"

Foto: EPA

GLUMAC Neil Patrick Harris, najpoznatiji po ulozi Barneyja Stinsona u seriji Kako sam upoznao vašu majku, našao se na udaru kritika zbog komentara o pjevaču Nicku Jonasu dok je Jonas još bio maloljetan.

U intervjuu iz 2015. Harris, koji je tada imao 42 godine, upitan je tko je njegova "slavna simpatija", na što je on odgovorio da mu se "Nick Jonas sviđao još dok je bio tinejdžer" te da je smatrao da je "veoma zgodan."

@girlbossvideos #neilpatrickharris #wendywilliams #nickjonas #creepy #celebrity #hollywood #disgusting #viral #celebrities #interview #celebfacts #fyp ♬ original sound - girlboss videos

"To je bio problem jer zbog njegovih godina nije bilo dopušteno da tako razmišljam", priznao je.

Rekao je i da je njegov suprug David Burtka, za kojeg se vjenčao 2014., znao za njegovu zaljubljenost u Jonasa.

"David to zna pa pretpostavljam da to nije tako loše reći", dodao je.

Neilovi komentari razbjesnili fanove

Nick, koji se proslavio kao Disneyjeva dječja zvijezda i treći član Jonas Brothersa kada je imao 12 godina, imao je 23 godine kada je intervju snimljen.

Međutim, Neilovi komentari naišli su na žestoku reakciju obožavatelja nakon što je intervju podijeljen na TikToku. Neki su obožavatelji kritizirali Neila zbog "neumjesnih" i "problematičnih" komentara, dok su drugi kritizirali publiku u studiju zbog smijeha.

"Ponekad se neke stvari ne bi trebale izgovarati naglas", napisao je jedan komentator.

"Ummmmm, ovo nije bilo u redu reći", složio se drugi.

Pročitajte više