Basset izazvala komentare zbog reakcije na Oscara Jamie Lee Curtis: "Pa što joj je?"

Screeenshot: ABC

DRUŠTVENIM mrežama proširila se reakcija glumice Angele Basset nakon što je njezina kolegica Jamie Lee Curtis osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu na ovogodišnjoj dodjeli prestižne nagrade u Los Angelesu. I Angela je bila nominirana u toj kategoriji.

Nakon što je Jamie proglašena pobjednicom u kategoriji najbolje sporedne glumice, publika je počela glasno pljeskati. Svi osim Angele Bassett i njezinog supruga. Angela nije ni ustala kad je Jamie krenula na pozornicu, a njezin postupak naljutio je mnoge.

"Žao mi je, ali Jamie Lee Curtis je ovo zaslužila", "Angela je bila baš bezobrazna. Jamie je na sceni od 70-ih. Mislim da je bilo vrijeme da osvoji Oscara", "Svi žele pobjedu, ali neće se to uvijek ostvariti. Ljutnja šteti izgledu", "Angela Bassett nije ni reagirala kada su pročitali Jamiejino ime", "Pa što joj je? Možda je to bilo razočarenje, a možda šok", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Drugi pak smatraju da je Basset reagirala "sasvim normalno".

"Neka pokazuje emocije. Siguran sam da bi svaka osoba imala istu reakciju propuštajući nagradu ili bilo koju drugu priliku u životu nekom drugom", jedan je od komentara na Twitteru.

Inače, kategoriji za najbolju sporednu glumicu su osim Jamie i Angele bile nominirane Stephanie Hsu, Kerry Condon i Hong Chau.

Pročitajte više