Battifiaca 1995. nastupao na Dori, večeras je vodi. Sjećate li se njegovog nastupa?

Screenshot: YouTube

GLAZBENIK Mario Lipovšek Battifiaca već ima iskustva s Dorom. Nekoć se na njoj pojavio kao natjecatelj, a večeras je jedan od trojice voditelja.

Battifiaca se natjecao na Dori

Godine 1995. nastupio je s pjesmom Još vavek koju je pjevao s Vesnom Valenčić, a sada se za HRT prisjetio toga nastupa. Čini se da nije oduševljen svojim tadašnjim izdanjem.

"Ali to je dokaz da ja nisam imao iskrenih prijatelja. Jer da sam imao rekli bi mi: 'Ovo ne'. Ovo je kao poruka Oliver za siromahe. Naočale nisam mogao birati, ali ove bojice... Ne znam. Da mogu, ošamario bih se", rekao je Battifiaca. S tom pjesmom osvojio je 13. mjesto na Dori.

@hrvatska_radiotelevizija Reakcija Marija Lipovšeka Battifiace na vlastiti nastup na Dori 1995. #dora2023 #dora #fyp #zavas #music #eurosong #eurovision #video ♬ original sound - HRT

Na Dori nastupio i 2009. godine

To nije jedini put da se Battifiaca natjecao na Dori. Godine 2009. natjecao se s pjesmom Ma gdje bila. Došao je do finala i glasovi publike smjestili su ga na visoko treće mjesto.

Podsjetimo, Doru večeras vode Mario Battifiaca, Marko Tolja te Mirko Fodor koji mijenja Duška Ćurlića. Žiri i gledatelji biraju pobjednika među 18 izvođača. Sve pjesme možete poslušati OVDJE i glasati za vašeg favorita.

Pročitajte više