Battifiaca i Tolja zezali Danijelu u emisiji: "Ima novog dečka, cvilit će o ljubavi"

Foto: Dario Njavro za HRT

Novu sezonu showa Zvijezde pjevaju otvorila je Danijela s pjesmom Neka mi ne svane. Na pozornici su joj se pridružili i muški članovi žirija, Mario Battifiaca i Marko Tolja. Pred kraj nastupa Tolja je rekao: "Evo je, Celine Dion." Na to se Danijela nasmijala i rekla: "Neka me bez ljubavi ne probude. Neka me bez ove dvojice nikad ne probude."

"Ako će ona opet cijelu sezonu o ljubavi...", rekao je Tolja te dodao: "Ima i novog dečka, satrat će nas ove sezone od ljubavi." Mario se nadovezao: "Neka cvili o ljubavi, dosta je više. Ima i novog dečka sad. Pa ima i Marko dečka, svi imamo dečka pa što."

Podsjetimo, Danijela je u vezi s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem. Kako kaže Danijela, Plavića je upoznala kada je njezina odvjetnica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

>> Danijela Martinović ima novog dečka

"Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove", rekla je Danijela za Gloriju.

Pročitajte više