BB Antonija: Marijana i Nemeš su začahureni, nisu svjesni teške situacije



ANTONIJA JOVANOVIĆ izašla je u nedjelju iz Big Brother kuće, a za Index je otkrila što radi ovih dana te kako joj je bilo kada je izašla iz kuće. Prokomentirala je i aktualni par, Marijanu i Nemeša, te svoj odnos s ostalim stanarima. "Spavala sam cijelo popodne, to mi je jako nedostajalo, jer je u kući popodnevno spavanje strogo zabranjeno. Bio mi je šok napustiti kuću. Držala sam se na distanci, ali na kraju uđeš u kolotečinu i svi ti postanu dragi. Bilo mi je predobro i jako sam zadovoljna svime. Kuliram sad ove dane, dok malo ne dođem sebi. Žao mi je što sam izašla kad gledam njih u kući", rekla nam je Jovanović.

Horvat pere Duletu noge iz zafrkancije

"Bilo mi je dosta teško ući naknadno. Svi su mislili da ću im nešto pomoći jer znam nešto o njima, a ja im nisam smjela ništa reći. Pristupila sam im laganini, polako, jer nisam smjela ništa reći. Atmosfera u kući je puno drugačija nego na televiziji. Sve je to puno drugačije unutra. Dogode se svađe, ali pomiriš se jako brzo nakon toga", rekla je Antonija. Otrovnu strelicu po izlasku uputila je Horvatu, a nada se da se on ne ljuti, jer nije ništa loše htjela postići njome. "Čisto iz zezancije sam to napravila. Nisam imala lošu namjeru, čisto zbog njega i Duška sam to napravila", rekla je.

"Marijana i Nemeš nisu svjesni koliko je teška i ozbiljna situacija"

Komentirala je i zaljubljeni par kuće, fatalnu Marijanu i Nemeša. "Oni su se postavili oduvijek, zajedno su i začahureni su. Ne zanima ih tuđe mišljenje, svi vidimo, a pravimo se da ne vidimo što se događa. Oni znaju što je između njih, tako da, oni odlučuju. Njihov život, njihova stvar. Ne znam hoće li to trajati i kada izađu. Mislim da ni oni nisu svjesni koliko je situacija ozbiljna, a baš je teška. Želim im svu sreću", rekla je Antonija koja je sa svima imala dobar odnos.

"Sa svima sam bila dobra, Vladi sam na provokacije odgovorila"

"Sa Sarom sam bila dobra, i s Bojanom za koju sam mislila da će svađa planuti odmah. S Marijanom sam također bila dobra, jer se nismo bavile ogovaranjem ukućana, nego imale vlastite teme. Što je s Vladom bilo, nije više bitno. Što se mene tiče, ja sam na provokacije odgovorila i sama sam sa sobom na mjestu", rekla je.

"Horvata vidim kao pobjednika"

Što se pobjede tiče, vidi upravo Horvata kao najvjerojatnijeg pobjednika. "Mislim da će biti borba, ali nekako vidim Horvata kao pobjednika. On je onako zadržao isto ponašanje otkako je ušao u kuću pa sve do sada", rekla nam je Antonija. "Kad znaš da neke stvari u kući ne možeš, onda ti sve nedostaju, ali pomiriš se sa svime", rekla je lijepa BB stanarka. Od zadataka joj je najbolje sjeo onaj koji su radili u humanitarne svrhe. "Neki misle da sam se tamo odmarala, ali nije to takav odmor kakav mi treba, zasad se jedino želim dobro odmoriti od svega", zaključila je simpatična Antonija.

Pročitajte više