BB Brandon: Nikola mi je pričao perverzarije, a nakon toga zaspao u mom naručju



TIJEKOM utorka u Big Brother kući, Brendon je stanarima ispričao kako su se on i Nikola tijekom noći mazili. Rekao je kako je Nikola spavao u njegovom naručju te su obojica spavali samo u gaćicama. "Pričao mi je neke perverzarije, a nakon toga mi se bacio u zagrljaj", rekao je. Nikola je pokušao sve demantirati te se pozivao na kamere koje ih cijelo vrijeme snimaju, ali stanari se nisu na to obazirali već su se dobro nasmijali. "Osjetio sam njegovu ruku dok sam spavao pa sam vidio da se stisnuo uz mene. Tada sam mu rekao da se makne, laž je da sam se stisnuo uz njega", vikao je Nikola.

Stanari i dalje uvjeravaju Nemeša da će dobiti nagradu

Kako bi dobili svojih 35.000 eura natrag, stanari se trude uvjeriti Nemeša kako će dobiti nagradu te da ju je i zaslužio. Tako je Nirmal rekao kako ga doživljava kao intelektualca i "šmekera", a Nemeš je kasnije rekao kako mu je ta vijest popravila raspoloženje jer je u ponedjeljak imao žutu minutu te je po prvi puta osjetio potrebu da napusti Big Brother.



Nakon poljupca s Brendonom, Marijana se pita hoće li je muž čekati dok se vrati iz Big Brothera


Tijekom sunčanja u dvorištu ukućani su pričali o vanjskom svijetu. Tako je Marijana s curama započela razgovor o tome hoće li je muž čekati kad izađe van iz showa. Soraja smatra kako bi se trebali vidjeti i o svemu porazgovarati, a muškarci su pak uvjereni kako je neće čekati jer ni oni to ne bi učinili nakon svega što je napravila u Big Brother kući. Dodali su i kako je ne žele lagati pa joj zato otvoreno priznaju istinu umjesto da je tješe.

Kasnije ju je Nikola pitao hoće li ići prema Zagrebu ili Beogradu po izlasku iz showa, a ona se samo nasmijala i rekla "Vidjet ćemo". Pitao ju je i zašto se poljubila s Brendonom jer to, po njegovom mišljenju, nije bilo u redu prema Nemešu, a ona je rekla da se to jednostavno dogodilo.



Brendon se svađa s ukućanima

Nakon što je naživcirao Nikolu govoreći kako su se mazili tijekom noć, uspio je naživcirati i Nemeša jer stalno, kako je rekao, priča neke gluposti, a ništa nije zanimljivo. Također, potrudio se iznervirati stanare lupajući po kantama, a tek nakon što su oni poludjeli tada je stao. Kasnije je izjavio kako ga svi stanari živciraju osim Soraje, a nju doživljava kao jedinu prijateljicu. Stanari ga ignoriraju.

Pročitajte više