BB Dražen se vraća u Hrvatsku: Zbog zdravlja sam avanturu života morao staviti na čekanje

STANAR Big Brother kuće Dražen Bogdan, koji je nakon ozljede zadobivene tijekom showa neko vrijeme boravio u bolnici na oporavku, vraća se u Hrvatsku. Kao što je poznato, Dražen je ozljedu zadobio tijekom odigravanja "Koloseuma" udario u zid. Zbog ozljede je Draženu bilo preporučeno strogo mirovanje.

Nakon četiri tjedna bolničkog liječenja i 10 dana fizikalne terapije te dodatne kontrole kod ortopeda i fizioterapeuta, liječnici su zaključili kako se Dražen u potpunosti oporavio, ali se daljnjih mjesec dana ne bi trebao baviti bilo kakvim sportskim aktivnostima. Sukladno dogovoru s produkcijskom kućom Emotion, imajući u vidu da će projekt trajati još mjesec dana te da će kandidati izvršavati razne zadatke, koji će postati zahtjevniji kako se finale bude približavalo, odlučeno je da se Dražen vrati u Hrvatsku.

"Imao sam veliku želju sudjelovati u ovogodišnjoj sezoni Big Brothera. Zaista sam sretan što sam upoznao tako različite kandidate, ali i što sam još bolje upoznao sebe. Zbog nesretnog događaja morao sam sve podrediti zdravlju, a avanturu života staviti na čekanje. Sada je, ipak, vrijeme za povratak u Hrvatsku i obitelj koji mi je silno nedostajala cijelo ovo vrijeme. Također, hvala produkciji na svesrdnoj pomoći i podršci u svakoj mojoj odluci. Iskustvo iz kuće Velikog Brata dragocjeno je unatoč tome što zbog objektivnih razloga ne mogu nastaviti s izazovom koji ću pamtiti cijeli život", izjavio je Dražen Bogdan. 

Pročitajte više