BB Duško rekao Slavici da je ljepša nego jučer pa izazvao smijeh sustanara

NAKON doručka ukućani su nastavili sa prepričavanjem događaja s Koloseuma, a razmišljali su o tome trebaju li dati više od sebe u igricama. Slavica je odlučila krenuti ranije sa spremanjem ručka u luksuznoj kući, a Bojana joj je u kuhinji pravila društvo. Raspravljale su o kalorijama, a Bojana je pričala što sve o tome kako se hrani kao sportašica. Na "smetlištu" ukućani su pričali o Koloseumu, a Soraja je objasnila Horvatu što je najvažnije za kapetana "smetlišta" te na što treba obratiti pozornost.

Ema je potom objasnila Horvatu da je on bio najbrži u Koloseumu jer nema problema sa velikom stražnjicom, čemu su se nasmijali svi sustanari. Horvat i Nirmal zajedno su otišli u posjetu svojim prijateljima iz luksuzne kuće i sa Marijanom i Tamarom u dvorištu komentirali kaosu jučer imali prijenos Draganine posjete. Poslije je Horvat sa Draganom i Emom na "smetlištu" odmarao. Dragana se ponudila Emi da je našminka, oboji joj kosu i tako pokaže svoje umijeće. U luksuznom dijelu kuće, ukućani su u dnevnoj sobi pili kavu i pričali o sportskom duhu i adrenalinu.

Slavica je otišla na "smetlište" kako bi pripremila ručak što joj je u okviru zadatka koji joj je Džord tražio u njegovoj otrovnoj strelici. Dragana je odlučila da joj pomogne oprati suđe, a ukućani luksuzne kuće na televiziji gledali su njezin boravak na "smetlištu". Vedri i simpatični Duško dao je Slavici kompliment rekavši joj da je ljepša nego jučer, a time je izazvao smijeh i ovacije sustanara. Nirmal i Horvat ostalim ukućanima "smetlišta" ispričali su sve novosti iz luksuzne kuće te im rekli da im Tamara danas izgleda najsvježije.

Pročitajte više