BB Duško sa suprugom na "Putu oko svijeta": Radojka sve to teško podnosi, boji se!



ČINI SE da će kralj realityja na Balkanu, BB Radašin, dobiti konkurenciju. Naime, legendarni Duško Bogdanović Dule vodi svoju suprugu Radojku na "Put oko svijeta u 80 dana". Nakon Big Brothera, Dule se angažirao u još jednom showu televizije Pink, a radi se tome da će se on i njegova supruga morati snalaziti u svijetu. Već su posjetili Beč i Pariz, a Duško je za Index otkrio ponešto o njihovoj avanturi.

"Snimamo emisiju "Put oko svijeta". Teško smo se odlučili na to, a dosad smo bili u Austriji, raznim zemljama. Nije lako", rekao nam je Duško. Još teže je njegovoj Radojki. "Radojka sve to teško podnosi, plaši se putovati avionom, to je za nju bilo strašno", nadodao je Duško. "Naš je zadatak da se snađemo, trebamo se snaći u tuđoj zemlji, a to je dosta teško s obzirom na to da ne znamo strane jezike", zaključio je Dule priču o svojoj novoj reality avanturi.

U novom showu televizije Pink Dule i Radojka dobivat će razne zadatke koje će morati ispunjavati, a sve to u putu oko svijeta koji traje 80 dana. Iako Dule voli narodnjake, morao je u Beču tražiti karte za operu, a u Parizu naručivati šlag i jagode. Sigurni smo da se simpatični Duško snašao unatoč nepoznavanju stranih jezika.

Pročitajte više