BB Duško u mukama: Usta mu se osušila od šutnje, Nikola se opravdava zbog Tamare



U BIG BROTHER kući započela je romansa, a osim toga, neki su se u kući zakleli na vječno prijateljstvo. Naime, Nikola i Lester svesrdno podržavaju jedno drugo. Razgovarali su u više navrata kako imaju osjećaj da se dugo poznaju, a čak su sklopili i dogovor da u slučaju pobjede jednog ili drugog, podijele novac. Nikola je kuću Big Brothera poistovjetio s ulicom, jer sve što se radi na ulici, netko vidi, a tako je i u BB-u.

Lester i Nikola pričali o Nemešu i Marijani

Nakon toga, dečki su komentirali Nemeša i Marijanu. Lester smatra da Nemeš neće ostaviti Marijanu kad izađe iz kuće, ali nadodao je i da on to ne bi napravio da je na Nemeševom mjestu. Nikola je rekao kako sebi nikad ne bi dopustio da se nađe u situaciji u kojoj se našao Nemeš, a Lester je zaključio da nije siguran kako bi reagirao da je na njegovom mjestu.

Dušku se osušila usta od šutnje

Duško je za to vrijeme jedva dočekao ručak kako bi mogao progovoriti. Naime, zbog Tamarine otrovne strijele, ne smije govoriti, a do ručka mora postupati po njezinim pravilima. Nadodao je i da ne bi mogao šutjeti cijeli dan te da su mu se usta previše isušila od nepričanja. Vladimiru je Duškova muka bila jako simpatična pa ga je sa strpljenjem saslušao.

Vladimir se sviđa stanarima

Duško je rekao i da je bio siguran da će Tamara odabrati upravo njega. Vladimir se, osim s Duškom, odlično složio i sa ostalim ukućanima. Savjetovao ih je o njihovom ponašanju, no to im se nije svidjelo. Nikoli je rekao da nije u redu prema njegovoj djevojci što je bio toliko prisan s Tamarom. Rekao mu je i da se zaljubio u Tamaru, na što se ovaj zabrinuo i rekao kako su njih dvoje samo prijatelji među kojima nije bilo ničega. Nikoli se ipak svidjela Vladimirova iskrenost te se nada da ga cura ipak vani čeka.

Brandon ili Branislav?

Branislav, odnosno Brandon, drugi novi stanar, objasnio je stanarima kako je Brendon samo njegovo umjetničko ime te se Branislav ne krije iza Brendona. Pitali su ga koja je razlika između njih dvoje, a on je odgovorio kako je Brandon samo ime i pričanje engleskog je prirodno da se izgradi novi identitet, koji je potreban svakom umjetniku. Kada su ga pitali zašto ne dopusti svijetu da upozna Branislava, on je rekao da tu privilegiju imaju samo posebni. Stoga su Branislava dosad upoznale samo Soraja i Ema. Od muškaraca su mu se najviše svidjeli Nikola i Lester. S druge, Nemeš i Bojana definitivno nemaju šansu da ga upoznaju jer mu emitiraju loše frekvencije te nije zainteresiran da ih upozna.

Pročitajte više