BB Krešo dobio tri mjeseca uvjetno

KANDIDAT showa Big Brother Krešo Jengić na Općinskom je sudu u Zagrebu nepravomoćno osuđen na tri mjeseca zatvora s rokom kušnje od dvije godine.

Jengić je kaznu zaradio zbog duga od 25.000 kuna koliko je uspio skupiti nekontrolirano trošeći novac na Diners kartici.

Krešo je sutkinji Pleše priznao da je napravio dug na kartici te mu je ona, uz uvjetni zatvor, odredila vraćanje duga Dinersu. Krešina mama je do sada vratila 8.200 kuna duga, a uz kamate, preostali dio duga iznosi 18.363 kune.

"Mislio sam da će mama prodati neku nekretninu, ali nije uspjela. To će se tek sad, izgleda, realizirati pa ću podmiriti dug u cijelosti" - rekao je Krešo za 24sata. Krešo osim Dinersovog duga mora podmiriti i troškove suda u visini od 500 kuna.

Jedan od razloga Krešinog prijavljivanja na Big Brother show bio je upravo dug na Dinersu koji je Krešo mislio vratiti osvajanjem novčane premije na showu.

Međutim, Krešo u kući nije izdržao do eliminacije nego je sam zbrisao preko ograde, a njegov ga je dug pri tom vjerno pratio.

Pročitajte više