BB Marijana rekla Nemešu da mu neće ništa objasniti, on joj poručio da je puštena



DANAS su u Big Brother kući izglađeni neki nesporazumi. U dnevnoj sobi započeo je razgovor između Soraje i Marijane o tome što se događalo večer prije, o sukobu između Soraje i Nemeša te Nikolinih komentara kako mu se gadi odnos između Marijane i Soraje. Dok su one pričale, do njih je stigao Nikola koji nije želio ispasti glavni negativac jer je osudio odnos dviju dama. Nakon poduže rasprave, stanari su shvatili da im nesuglasice nisu potrebne, a Nikola je požalio što se posvađao s Nemešom. Jutros su stanari dobili zadatak od Big Brothera da imitiraju jedni druge.

Stanari imitirali jedni druge

Prvi su nastupili Nemeš u ulozi Georgea te Horvat u ulozi Duleta, a Dule u ulozi Soraje. Smijali su se, a onda su nastupili Soraja kao Nemeš i Brandon kao Marijana. Brandon je Marijanu odglumio noseći štikle, tange i prozirnu haljinu. Bacao se po Soraji, koja je bila Nemeš. Dok se Marijana kiselo smješkala, Nemeš je bio bijesan. Brandon se za to vrijeme kupao u bazenu. Svi skupa su na kraju sjeli na ručak. Nemeš i Marijana poslije toga ponovno su zapali u rasprave. Nemeš je pitao Marijanu što radi, a ona mu je rekla da je ostavi na miru.

Sukob Nemeša i Marijane

Nemeš se ozbiljno naljutio i pitao je da li je svjesna što će se dogoditi ako je bude pustio. Marijana mu je ponovila da je ostavi i rekla da mu ne planira ništa objasniti. Nemeš je izgubio strpljenje i rekao joj da je puštena. Zatim je kroz suze radila ručak, a Soraji nije bilo jasno zašto se posljednji tjedan u kući svi svađaju.

Brandon: Marijana je razmažena, Soraja je kvalitetna i stabilna

Nakon svega, Brandon je prokomentirao sve svoje sustanare. Marijanu je nazvao razmaženom ženom koja se igra s muškarcima, a Nemeša kvalitetnim, ali nesigurnim mladićem. Soraja mu je draga jer je smatra stabilnom i kvalitetnom, ali ponekad djetinjastom. Dule je prema Brandonu fin čovjek, samo što je ponekad dosadan. Nikolu cijeni jer ga je odmah prihvatio, a Lestera smatra dobrim, ali i nedovoljno samostalnim. Smatra da uvijek netko drugi misli Nikolinom glavom.

Pročitajte više