BB Mila o Marijani: Nije mi normalno da je nas dvanaest u krevetu, a ona "to" radi

RAZDVOJENOST Marijane i Nemeša u Big Brother kući očito nimalo ne utječe na njihovu "platonsku ljubav". Danas je Veliki brat Marijani otkrio da otvor u kuhinji vodi do otpada. Ona je odmah poželjela da prođe kroz otvor i upadne u otpad kako bi vidjela Nemeša. Big Brother joj nije dopustio da se spusti niz otvor, već joj je predložio da bude maštovitija i smisli način kako da stupi u kontakt s osobom zbog koje bi prošla kroz otvor za smeće.

"Osjetila sam podrhtavanje tla"

Odnos Šibenčanke i požarevačkog zavodnika, komentirala je i njihova bivša sustanarka, Mila. Njoj se nije nimalo svidjelo što je par svoju "platonsku ljubav" nekoliko puta konzumirao u zajedničkom krevetu u vrijeme kad su svi stanari bili u njemu. "Malo mi nije normalno da je nas 12 u krevetu, a ona to radi. Mogla je negdje drugdje to obaviti, dok nismo svi tamo", izjavila je Mila u Exkluzivu Tatjane Jurić. Na pitanje novinarke je li se na krevetu osjetilo kada je došlo do "akcije", Mila je odgovorila potvrdno: "Naravno, osjetila sam podrhtavanje tla". Bivša stanarka BB kuće također je izjavila da se divi Soraji zbog toga što sve muške sustanare drži na distanci i smatra da se neće s nikim spetljati.

"Nikola i Tamara su se kontrolirali"

Mila je prokomentirala odnos Tamare i Nikole. "Oni su se odmah spetljali, počeli su se družiti, sviđali su se jedno drugome. Svi u kući su vidjeli što se događa, ali su se vjerojatno kontrolirali", rekla je Mila. Nikolu očito nije zasmetao upad Tamarinog dečka u kuću, jer je odlučio provesti romantičnu večeru s njom. Veliki brat mu je rekao da kao kapetan luksuzne kuće ima pravo na romantičnu večeru te mora odabrati s kime će večerati. Rekao je Velikom bratu da je prvo želio jednu djevojku s otpada, vjerojatno Dragana, no budući da to nije moguće, želio je nekog tko nije imao nikakvu privilegiju u kući. Odlučio se za Tamaru, jer je Bojana dvaput bila kapetanica, Slavica je bila jednom, a Marijana je proglašena misicom. Nikola je napomenuo da se radi samo o prijateljskoj večeri.

Pročitajte više