BB Mirjana je ovaj put otišla predaleko, hoće li je Zorica tužiti?

Foto: Screenshot Facebook/Index

BIVŠA BB stanarka Zorica Marković otvorila je, čini se, pandorinu kutiju kada je nedavno putem društvenih mreža javno napala bivše sustanare. Nitko se doduše nije previše uzrujao zbog njenih pogrdnih riječi, no Mirjana ju je u svom stilu odlučila nazvati i "zaprijetiti" joj tužbom.

"Odlučila sam podignuti tožbu za mentalni teror kojim si me terorizirala u kući", rekla je Mirjana iznenađenoj Zorici i napomenula da se našla uvrijeđenom nakon prozivke na Facebooku.

 

E pa dragi moji dosta je ćutanja.I ovim komentarom staljam tačku na neke ukućane BB.Povod je naravno drugi deo emisije...

Posted by Zoka Marković-Marić on Sunday, 24 January 2016

"Ja sam protiv tebe odavno podnijela tužbu", odvratila joj je Zorica spremno, ali tada se sjetila da od svih stanara zapravo jedino Miru nije spomenula u svojim kritikama.

"Ja ne znam gdje sam tebe spomenula i prozvala. Jesi ti pila nešto?", pokušala je opet Zorica, a zatim je Mirjana optužila i Zokinog supruga Simu za plaćanje glasova u Big Brother nominacijama.

 

Mira zove Mamu Kozu 󾌰󾌰

Posted by Mirjana Praizovic vb on Thursday, 4 February 2016

Iako je čitava tužba zapravo samo još jedna u nizu Mirjaninih neslanih šala, Zorici očito nije bilo do šale pa je pitanje je li Mira ovoga puta prešla granicu. Hoće li je Zorica doista tužiti, ostaje vidjeti.

Pročitajte više