BB Nemeš i Marijana pokušavaju izgladiti stvari, hoće li pasti pomirbeni seks utroje s Bojanom?



NAKON što je Marijana u utorak shvatila i pred ostalim ukućanima priznala da je pogazila šansu da svom djetetu omogući sretno odrastanje, nastavila je svoj život u Big Brother kući po starom. Naime, ona i Nemeš, nakon što su popili možda i koju čašicu više, pred pušionicom su upitali Bojanu da im se pridruži u njihovom ljubovanju na što je Bojana komentirala suzdržano da trenutačno nije u "tom filmu", a oni su joj rekli da im se slobodno javi kad bude.



Nakon razbijanja po kući, Marijana i Nemeš pokušavaju izgladiti stvari


Sinoć je Nemeš i službeno zaprosio Marijanu nakon čega je ona odbila prošnju pa je ljutiti Nemeš počeo šutati stvari po kući i razbijati, a stradala su i vrata od pušione. Ipak, pred spavanje zajedno su legli u krevet i šaputali si. Intiman moment prekinula je Marijana nakon što je odgurnula Nemeša pa je on ljutito udarao o zid i počeo psovati: "Jebem ti pijana posla i džin", aludirajući na Marijanino stanje.



Lester je šesti član EU Velikog Brata


Stanari Big Brother kuće i dalje su podijeljeni na članove Europske Unije i kandidate koji se natječu za članstvo. Soraja, Horvat, Ema, Duško i Nikola dobili su i šestog člana EU, a to je Lester. Nakon što su stanarima obznanili koga su primili u članstvo upitali su da li netko ima nešto protiv toga, nitko se nije pobunio, međutim, kad su upitali da li bi još netko htio postati član Unije također se nitko nije javio. Stanari su još uvijek podijeljeni na "pobunjenike" i članove Unije.

Pročitajte više