BB Nemeš rekao Marijani da ga guši svojim ponašanjem, a ona njemu da je gad muški



NEMEŠ je danas pokazao svoje oduševljenje dolaskom profesora pjevanja u sklopu izvršavanja njihovog novog zadatka "Balkan Song Contest 2". Kaže kako bi volio dobiti profesionalno mišljenje profesora o njegovom pjevanju te da bi mu to mnogo značilo u njegovoj karijeri.  Bojana ga je pokušala malo opustiti pa mu je rekla da se ne brine jer će to doći prirodno. Brendon je također oduševljen novim zadatkom te se hvalio kako je imao dobar nastup te je bio pun energije pa mu je skakanje po kući dobro došlo.

Kako Nemeš i Marijana imaju zahtjevnu i provokativnu koreografiju, Nemeš se pribojava Marijanine reakcije. Stoga je stalno strastveno ljubi, a nakon probe ju je izmasirao što mu je ona uzvratila masažom s uljem.



Kasnije su ponovno vježbali te im je išlo vrlo dobro. Marijana je Nemešu tijekom dana priznala i kako joj se ne sviđa situacija s Bojanom, što je Nemešu dalo samopouzdanja jer je shvatio da je Marijana ljubomorna. No, kako je ona nastavila prigovarati, Nemeš joj je rekao da ga guši, a ona mu je uvrijeđeno odgovorila da je muški gad. Ubrzo su sukob riješili razmjenom nježnosti.

Soraja tijekom cijelog dana ne prestaje vježbati jer joj je stalo do pobjede. Brendon je, za razliku od nje, tijekom dana izgubio interes za time te je odustao od zajedničkog dueta "Born This Way".



Horvat i Duško također se ne slažu previše oko koreografije te do njih dolazi do manjih sukoba jer se Duško više šali, a Horvat je zadatak shvatio vrlo ozbiljno.

Kad je profesor Milojko Pajević održao drugi sat pjevanja, Brendon je uspio oduševiti sve ukućane koji su mu nakon toga snažno pljeskali. Pjevanje pak za rukom nije pošlo Antoniji i Bojani, a Marijana je odbila pjevati. Nakon toga ju je profesor udaljio sa sata.

Pročitajte više