BB Romano potpuno poludio, obračunao se s Fabiom i izvrijeđao Marinu: "Štraco jedna!"

Screenshot: RTL

ROMANO je u Big Brother kući sve tanjih živaca i potrebna se samo sitnica da ga se izbaci iz takta, a ona koja to može najlakše učiniti je Marina.

Nakon što mu je prigovorila da je škrt jer ne želi podijeliti zadnje pivo s Alenom, Romano je uvrijeđeno odmarširao u spavaću sobu praćen začuđenim pogledima, prenosi RTL. Iako se Marina samo šalila, Romana je to dirnulo u žicu i najavio je da spava u boravku te da ujutro ide kući.

No, to je bio samo početak. Nakon što se ipak vratio u spavaću sobu i naizgled pomirio s Marinom, pokušao ju je poljubiti. Ona je to odbila, kao i svaki puta do sada, na što je Romano potpuno poludio i krenuo za njom po kući s ratobornim stavom. "Što glumiš ti, ha?!", vikao je za njom dok ga Fabio nije zaustavio. "Pazi kako se ponašaš prema curi da ne bi bilo intervencija", zaprijetio mu je Fabio, dok se Marina sklanjala ispred njih. "Kakvih intervencija?", ponavljao je bijesni Romano unoseći se riječkom manekenu u lice.

Na kraju je Romano otišao natrag u sobu uz teške riječi upućene Marini: "Štraco jedna od žene!" Čini se da Romano ima sve manje strpljenja s njenom neodlučnošću i odbijanjem njegovih pokušaja udvaranja.
 

Pročitajte više