Nakon javnih nominacija veliki preokret u BB kući: Svi su na meti osim Gorana, Zorice i Mirjane

Foto: RTL

Stefani se vratila u kuću, no Veliki brat ima i posebne uvjete pod kojima smije ostati. Izgubila je pravo za glavnu nagradu, a o njezinoj sudbini odlučivat će ukućani. Od petka do petka moći će odlučiti žele li je u kući ili ne.  

Stefani ima nešto da saopšti ukućanima.

Stefani ima nešto da saopšti ukućanima. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, November 6, 2015

Zorica se proteklog tjedna žestoko zakačila s Goranom. U studio u Beograd je stigla i njegova zaručnica Leila, te Zoričin suprug Simo koji kaže kako je njegova draga baš takva i kod kuće - na čemu mu je Antonija i čestitala. "Zorica se brani, više nego što napada", kaže Simo koji je iznenadio Zoricu. Ušao je u kuću na 5 minuta i poručio svojoj supruzi da je voli i podržava, a ona nije skrivala suze. 

Zorici se obratio njen muž Sima.

Zorici se obratio njen muž Sima. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, November 6, 2015

Goranova zaručnica Lejla bila je vidno uzrujana nakon situacije koja se dogodila u kući, posebno oko pitanja očinjstva i nemogućnosti da ona i suprug imaju vlastitu djecu. "Ja tvrdim da Goran nije agresivac, mi imamo kvalitetan odnos", kaže Lejla koja je branila supruga od Zoričinih napada.

Izgleda kako je ova večer puna iznenađenja tako je Darko priredio nešto posebno za Tinu - lančić s križićem da je čuva. Tada mu je Tina dala njemu svoj, te je bila vidljivo dirnuta njegovom pažnjom. "Ovo sam ti poklonio da te podsjeti na mene", rekao je Darko Tini. 

Darko poklanja Tini ogrlicu.

Darko poklanja Tini ogrlicu. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, November 6, 2015


Večeras je kuću napustila Jozefina koja nije dugo izdržala i poručila kako se veseli povratku suprugu i djetetu.

 
Vrlo je bilo napeto. Večeras je kuću napustio...

Vrlo je bilo napeto. Večeras je kuću napustio... #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, November 6, 2015

 

U javnim nominacijama ukućani su izabrali po fotografiju od svakog ukućana, te njihove fotografije su palili u dvorištu kuće. Đorđe je bio prvi na redu i dao 2 boda Zorici, te bod Mirjani. Sljedeći na redu bio je Goran koji je dao  dva boda Zorici, te jedan bod Tini. Rade je nominirao Zoricu i Tinu, dok je Tina dala dva glasa Goranu i jedan Mirjani. Povratnica u kuću Stefani je ovaj put bila zaštićena, no zato je nominirala bračni par Vasić. Mirjana je u svom stilu nominirala Tinu i Đorđea. Dva boda Zorica je očekivano dala Goranu, te Đorđu. Ervin je dao dva boda Mirjani, te jedan Goranu, dok je Darko nominirao Gorana i Đorđu. Barbara je pak dala dva boda Mirjani, te Gordanu. Rada je išla linijom manjeg otpora pa je izabrala supruga, ali i Gorana, a zadnji su na redu bili blizanci Mika i Giba - nominirali su Gorana i Đorđea.

Rezultati glasovanja pokazali su kako su Goran, Zorica i Mirjana nominirani, no Big Brother priredio je pravo iznenađenje. Zamijenio je igru, te nominirao sve ostale ukućane osim Gorana, Zorice i Mirjane.

Pročitajte više