BB Vladimir i dalje odbija ležati na jajima, Soraja svoje jaje nazvala po njemu



VLADIMIR je još jučer ujutro odlučio bojkotirati zapovijedi Velikog Brata jer mu je to sve bilo ispod časti. Naime, smatra kako on nije svinja zaslužna za nered u kući, a i prošli tjedan je bacio smeće pa neće to raditi i sad. Ukućani su se pobunili pa su ga čak i napadali, a on nije posustao ni trenutka, štoviše, odlučio je tjerati inat svim ukućanima. Novi najbolji prijatelj mu je Nirmal pa su njih dvojica odlučili napraviti novi "klan".

Vladimiru ispod časti, poput koke, sjediti na jajima


Također, Vladimiru je ispod časti ispunjavati i tjedni zadatak u kojem moraju glumiti kokoši te dok jedni liježu jaja, drugi ih moraju čuvati. Kasnije se s Bojanom upustio u raspravu, dok je ona pokušala objasniti zašto je bitno da se pridržavaju zadatka, on kaže da njega više smeta to što nije prvi koji bojkotira zadatak, misleći pri tome na Nemeša, pa ga ipak svi napadaju.



Bojana je kasnije rekla stanarima kako joj nije jasno kako to da se Vladimir zalaže za neka prijateljstva i nudi novac za ulazak ukućana kojeg ni ne poznaje, a sabotira 12 ljudi koji će u startu pasti zadatak. Naime, tijekom vikenda odrekli su se djela nagrade kako bi se Ema vratila u kuću. Soraju pak, poput Vladimira, čudi reakcija ukućana na cijelu priču jer, kako kaže, Nemeš je  ranije sabotirao zadatke, a nitko mu ništa nije govorio, čak su ga i podržavali.

Brendon odlučio uljepšati svoj kostim "flomićima"


Ostali ukućani ipak glume brižne koke. Brendon je bio čak toliko slobodan da uljepša svoj kostim, a nakon što je izrazio želju za flomasterima, Veliki Brat i to mu je dao kako bi se ukrasio do kraja. Bojana je tijekom poslijepodneva ležala u sobi pored svog jajeta. Pijetao je zadovoljan svim kokama osim Vladimira.



Soraja misli da je Vladimirovo jaje umrlo, svoje nazvala po njemu


Kako je Vladimirovo jaje, prema Sorajinim tvrdnjama, umrlo jer se nije brinuo za njega, ona je svome jajetu odlučila dati ime po njemu. Veliki Brat im je, nakon što su dali imena svojim jajima, rekao da ih uljepšaju flomasterima, što ih je posebno oduševilo.

Pročitajte više