Uz Luciana u BB ušlo još pet tajnih stanara, Nikola ispao, a Tomo prešao u tajnu kuću

Foto: RTL

STANARI Big Brother kuće odabrali su novog sustanara, Luciana. 

Luciano je bio i na audiciji za Big Brother u Splitu, no tad nije uspio ući u kuću. Ipak, želja mu se ostvarila nakon što su stanari vidjeli njegov audicijski video. Luciano dolazi iz Solina, bavi se plesom i obožava izlaske.

"Osoba sam koja se jako teško da isprovocirati, ali kada poludim onda se baš svađam", priznao je Luciano u videu.

Stanari su se veoma obradovali Lucianu, a najviše Anchy i Lucija. "Presladak si", vikale su mu. Odmah nakon Lucianova ulaska u kuću, došlo je vrijeme da jedan stanar napusti kuću. Ovaj tjedan to je Nikola, koji nije djelovao pretjerano uznemireno svojim ispadanjem.

Nakon eliminacija, došao je red na još jedno iznenađenje. Big Brother odabrao je još dva stanara koji će ući u kuću, no jedno će vrijeme najprije provesti u tajnoj kući. Riječ je o Karli i Marinu. Karla je 19-godišnja Splićanka koja kaže da je uvijek nasmijana, vedra i vesela.

Marin je 22-godišnjak koji dolazi iz malog mjesta kraj Splita, no živi u Zagrebu. Bavi se glazbom, plesom i glumom. "Volim se dobro posvađati, temperamentan sam", rekao je u svom audicijskom videu.

Nakon njih Big Brother je odabrao još jednu novu stanarku. Riječ je o Ana-Mariji koja kaže da su njeni najveći aduti upornost te inat. S njom će ući i njena imenjakinja Ana koja preferira da je se zove Krištofka.

No, čini se da Big Brotheru ni to nije bilo dovoljno stanara pa je odabrao još i Splićanina Nikolu koji će se također pridružiti Karli, Marinu te dvjema Anama u tajnoj kući.

Nakon toga, još jedno iznenađenje! Luciano je morao izabrati jednog stanara koji će napustiti BB kuću. On je odabrao Tomislava jer ga je "najhladnije dočekao". Iako je poručio Lucianu da se ne ljuti, Antonija Blaće je zaključila da bi Lucian nakon ovog mogao postati veoma omražen.

Tomislav je svoju "vječnu nominaciju" prebacio na Luciana, što znači da će on od sljedećeg tjedna biti zauvijek nominiran. Bojanu je dao svoj ekstra bod za nominaciju.

Nakon svega, Antonija je otkrila da Tomislav zapravo nije ispao, već da će samo postati stanar tajne kuće.

Nominirani su Ana, Luka Rok, Bojan, Ljiljana, Dubravka i Anezi.

Pročitajte više