Beba Balašević sprda hrvatsku "profesoricu jezika koja opominje Hrvate da se ne piše Pjongčang..."

Foto: Facebook

ČASOPIS jezik na svojoj Facebook stranici objavio je anketu u kojoj su pitali piše li se pravilno Pjongjang ili Pjongčang, nakon što je Sanda Ham, urednica časopisa, isto pitala svoje prijatelje i pratitelje na Facebooku te obrisala status.

"Hrvatska profesorica jezika, izvjesna Sanda Ham, opominje Hrvate da su Bajaga i Balavko (Balašević prim. prev.) Srbi i da im ne treba ići na koncert. Danas opominje Hrvate da se ne kaže Pjongčang nego Pjongjang. Toliko", napisala je Beba Balašević, a njezin tweet izazvao je lavinu reakcija.

"A što se čudiš, njihova djeca se truju od kolijevke, što bi đačko doba bilo izuzetak. A stručnost? Ni kod nas nije puno bolje", jedan je od komentara koji je pokrenuo raspravu.

"Njihova djeca se truju od kolijevke? Mislim da si ti otrovan i da tebi nema spasa. Svuda ima budala i treba ih ignorirati jer ne zaslužuju pažnju", poručio mu je drugi korisnik Twittera.

>>Nekad ugledan časopis Jezik danas širi mržnju, a vi to plaćate<<

"Sanda Ham, lista njenih provala je poduža. Ignorirati", "ta krava radi u ministarstvu, da ne povjeruješ", još su neke od reakcija.

Pročitajte više