Beckhami zasjenili filmske zvijezde u Hollywoodu

VICTORIA i David izazvali su najviše pažnje na dodjeli filmskih nagrada čvenog MTV-a i dokazali da imaju brojne obožavatelje i u Americi.

Svoj šminkerski stil ovoga puta su pokazali u skupim bijelim krpicama Dolce & Gabbane, a slavni nogometaš okitio se nakitom od 75.000 funti s dva križa oko vrata.

Supruga mu je nosila haljinicu u korzet stilu obogaćenu dijamantima i ponovila svoj trik sa stezanjem grudiju koje tako ispadnu puno veće.

Njih dvoje predali su nagradu za najboljeg debitanta Colinu Farrellu, a kada je filmski zavodnik pred kamerama zgrabio Victoriu, David je morao skrenuti pogled.

Svoj glamurozni nastup bogati jetseteri na kraju su ipak pokvarili jer su na luksuznoj fešti nakon spektakla koju je vodio P Diddy mljackali obične hamburgere koje im je iz susjednog McDonaldsa prokrijumčarlia Victorijina sestra Louise.

Poznati engleski karikaturist Caldwell ismijao je njihovu bijelu obleku u crtežu na kojem im se muškarac u smokingu obraća s novčanicom u ruci da mu daju dva sladoleda.

Cijelu priredbu moći ćete pogledati na snimci u subotu 7.lipnja na MTV-u.

 "Dvije kule" najbolji film

Superjunaci i kompjutorski stvoreni likovi borili su se za filmske nagrade MTV-ja na dodjeli Movie Awards 2003. proteklog vikenda, odnijevši nekoliko najvažnijih nagrada uključujući onu za najbolji film za "Gospodara prstenova: Dvije kule".

Pune specijalnih efekata, "Dvije kule", srednji dio Tolkienove trilogije o epskoj borbi za Međuzemlje, zaradile su četiri nagrade, više nego ijedan film.

Uz nagradu za najbolji film, gledatelji MTV-ja dodijelili su im i nagradu za najbolji akcijski prizor, za glumačku postavu za Elijaha Wooda, Seana Astina i digitalno stvorenog Golluma, kao i za novu nagradu za virtualnu izvedbu Golluma.

Pobjednici su odabrani glasovanjem gledatelja kablovske tv mreže MTV i sestrinskog kanala MTV2.

Među nagrađenim filmovima sa superjunacima bio je i "Spider-Man", koji je Kirsten Dunst priskrbio naslov najbolje glumice, a njoj i njezinom filmskom partneru Tobeyju Maguireu nagradu za najbolji filmski poljubac.

Nagrada za najbolju debitanticu pripala je Jennifer Garner za ulogu Elektre u "Daredevilu".

Rapper Eminem proglašen je najboljim glumcem i najboljim debitantom za ulogu u "8 milja", priči o njegovim ranim danima dok se probijao u hip hop klubovima Detroita.

MTV Movie Awards održavaju se svake godine tijekom ljetne filmske sezone i pružaju dobar uvid u to što mladi vole u filmovima, poput mladog Daveigha Chasea koji je odnio nagradu za najboljeg zlikovca u "Krugu".

Show koji dijeli nagrade u obliku porcija zlatnih kokica pruža fanovima živahan pandan ozbiljnim, tradicionalnim hollywoodskim nagradama poput Oscara, s MTV kategorijama uključujući najbolju borbu. U toj je kategoriji nagrada pripala Yodi za borbu svjetlećim mačem s Christopherom Leejom u "Ratovima zvijezda: Epizoda II - Klonovi napadaju".

Mike Myers osvojio je posudu sa zlatnim kokicama za najbolju komičnu ulogu špijuna Austina Powersa u "Austinu Powersu u Goldmemberu".

MTV je dodao nagradu za najboljeg transatlantskog novog glumca, a ona je pripala Colinu Farrellu u "Telefonskoj govornici".


Pročitajte više